klik hier

Op het domein

Het 25 hectare groot domein van Targnon is een natuurstreling voor het oog. Bewust werd er voor gekozen om de natuurpracht in zijn originele staat te behouden of te herstellen. Het resultaat mag echt gezien worden. We krijgen hierdoor de echte Ardense natuur te zien. De zuidzijde van het domein is vlakker en leent zich goed voor tal van rustigere aktiviteiten. De noord- en oostzijde zijn dan weer veel steiler en bieden tal van mogelijkheden voor onze meer uitdagende aktiviteiten. Deze combinatie maakt dat we de gasten een gevarieerd programma kunnen aanbieden.

We doen hiervoor exclusief beroep op een externe firma. Dus... zoeken jullie tijdens je verblijf een leuke tijdsbesteding kan je gerust een keuze maken uit onderstaande halve dag of dagprogramma's. Variaties zijn uiteraard, na overleg, ook mogelijk.

outdoor outdoor outdoor +
outdoor outdoor outdoor +
outdoor outdoor outdoor +

De begeleiding wordt verzorgd door Steven, Licentiaat in de Lichamelijke Opvoeding afkomstig van de Katholieke Universiteit van Leuven. Centraal staat de beleving... De aktiviteiten worden met zorg voorbereid en desgevallend aangepast aan individuele noden. Via onderstaande knop kan je me rechtstreeks contacteren. Voor verdere vragen, aarzel niet om me te berichten.

Rondom het domein

De streek rond het domein, bezit een groot aanbod aan uitgestippelde fiets- en wandelroutes. Deze brengen u doorheen de mysterieuze vallei van de Amblève en de Lienne, met zijn prachtige variatie aan naald- en loofbossen. Om u hierbij beter te helpen, stellen wij enkele streekkaarten ter uwe beschikking. Wanneer u goed oplet kan u op uw weg op en rond het domein wel eens een hert, everzwijn, vos, reiger, buizerd of zelf een bever zien…

Wij kunnen tevens beroep doen op een externe MTB- fietsverhuur firma. Deze moet wel worden aangevraagd bij de reservatie. Eveneens hiervoor zijn enkele fietskaarten ter beschikking, of indien gewenst, en mits een bijdrage, kan een gids u doorheen de mooiste wegeltjes begeleiden.

De streek heeft een oneindige variatie aan activiteiten en bezienswaardigheden voor jong en oud, waarvan wij de meest gekende voor u geselecteerd hebben.

Praktische info

  • Stad: 15 km (Aywaille/Spa)
  • Restaurants: 3 km (Stoumont)
  • Shopping: 15 km (Aywaille)
  • Supermarkt: 10 km (Remouchamps)
  • Dienst Toerisme: 3 km (Stoumont)
  • Mister Cash: 15 km (Trois-Ponts)
  • Bus: 1 km
  • Station: 10 km (Coo)